2ª Edició Accelera el Creixement del programa d’Acceleració Empresarial de les comarques de Lleida.

Ara més que mai, les pimes necessiten re-pensar, re-enfocar, i transformar els seus negocis a la situació actual, i amb el suport del programa Accelera el Creixement és possible!

És un programa impulsat pel Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida i per PIMEC amb l’objectiu d’ajudar a créixer a 15 pimes, a través d’un acompanyament personalitzat.

Amb l’Accelera el Creixement l’empresa revisarà la seva estratègia amb l’ajut d’experts per definir un pla de creixement, i podrà començar a posar-lo en pràctica a través d’un pla d’acció.

Aquest programa de suport us ajudarà en aspectes tant importants com són la transformació digital, les millores en la comercialització de productes i serveis, l’estructura financera, la internacionalització, i/o l’organització empresarial.

Si ets una empresa amb ganes de treballar per transformar i fer créixer el teu negoci, inscriu-te al programa Accelera el Creixement. Només cal que compleixis aquests requisits:

  • Ser una micro, petita o mitjana empresa amb 3 treballadors o més.
  • Tenir una trajectòria empresarial igual o superior a 5 anys.
  • Tenir la matriu o el centre de decisió a les comarques de Lleida.
  • Tenir disponibilitat per seguir parts del programa de forma telemàtica. Tenir voluntat d’invertir en el propi creixement.

Trobaràs tota la informació en el següent enllaç.

INSCRIU-TE ! El termini es tanca el 24 d’octubre.