Jornades participatives de la Bioeconomia 

19/09 CEI Torrefarrera

Benvolguts i benvolgudes,

L’Agenda Compartida per la Transformació Econòmica de les Terres de Lleida, Pirineu i Aran és una iniciativa col·laborativa promoguda per la Diputació de Lleida i que compta amb el suport i implicació de les principals institucions lleidatanes.

En el marc de l’Agenda, s’organitza la I Setmana de la Transformació Econòmica del 19 al 24 de setembre, dedicada a la BIOECONOMIA CIRCULAR, un dels àmbits prioritaris identificats per avançar cap a un model d’economia verda, circular i digitalitzada.

Durant aquesta setmana tindran lloc més d’una trentena d’accions per tot el territori, entre les quals es troben les “JORNADES PARTICIPATIVES DE LA BIOECONOMIA”. Aquestes Jornades pretenen sensibilitzar i implicar el teixit econòmic, social i formatiu de les comarques lleidatanes al voltant de la bioeconomia i les seves oportunitats.

La Jornada adreçada a les comarques de la Noguera i el Segrià Nord es durà a terme al CEI de Torrefarrera  el dia 19 de setembre de 17:00h a 19:00h.

Us convidem a participar-hi i a formar part de la Transformació Econòmica de les Terres de Lleida, Pirineu i Aran. Inscripcions al document adjunt.

https://www.transformacioeconomica.cat/events/jornades-participatives-de-la-bioeconomia-noguera/