Cóm cercar un servei de manera fàcil i senzilla?

1- Primera opció: A la part dreta del web hi ha un quadre on podem escriure una paraula que identifiqui el que cerquem. Per exemple, volem regalar un ram de flors i volem saber si a Torrefarrera existeix la possibilitat de comprar-n’hi. Doncs bé, només cal teclejar “flors” al quadre i clissar el botó “Cercar”. Obtindrà el llistat d’empreses o negocis on podrà comprar-n’hi. Amb la fitxa completa on es mostra, telèfons, persona de contacte, horaris, situació, etc..

2- Segona opció: Vull veure les empreses d’un sector en concret, doncs clissant en el selector de sectors que apareixen a la dreta del web, li mostrarà una llista d’empreses i podrà visualitzar la fitxa de cadascuna d’elles.

3- … i tercera opció: Clissant en el botó “Localitzador” on li apareixerà GoogleMaps (o semblant) amb tots els negocis ubicats i enumerats. Per sectors, subsectors i ordre alfabètics. A més, podrà visualitzar o no la seva situació al mapa. Clissant als globus que apareixen, mostra el nom de cada empresa i pot anar des d’allí a la seva fitxa.

Desitgem que sigui útil per tots vostès.