Usuari: Password:
Associacˇ d'Empresaris de Torrefarrera «Tornar

           L’Associació d’Empresaris de Torrefarrera amb aquesta plana web vol aportar una eina més de comunicació per vehicular els comentaris inquietuds i propostes que de tots els associats en puguin sorgir a fi i efecte de fer-ne d’aquesta un fòrum col·lectiu o tothom s’hi vegi representat i s’hi senti identificat. Som un col·lectiu prou heterogeni però alhora amb problemàtiques similars i necessitats prou properes com perquè l’experiència de cadascú pugui servir per tots i d’aquesta manera recórrer plegats el camí que varem emprendre en engegar llurs empreses.

          És doncs per a nosaltres, motiu de satisfacció el poder estrenar aquesta plana web, portal comú de totes les empreses de Torrefarrera, però especialment de les que varen apostar per formar part de l’Associació i per tant, aprofitem l’avinentesa per animar a les empreses que encara no formen part de l’AET (Associació d’Empresaris de Torrefarrera) que s’adscriguin a fi de poder ser més forts i més significatius per dialogar amb les institucions i alhora més grans per poder afrontar amb més garantia d’èxit els reptes que se’ns presenten.

          Esperem que l’aportació que puguin fer les TIC ( les Tecnologies de la Informació i la Comunicació) a l’Associació serveixin per establir millors i majors lligams entre les empreses, que aquestes se sentin més ben informades i protegides i des de la junta de l’Associació treballarem per fer que aquest any es pugui dur a terme una bona fira, participativa i ben organitzada a fi i efecte de poder-nos sentir ben orgullosos. Esperem doncs, trobar-nos ben nombrosos.